Search
|     contact@ugd.edu.mk

јуни 7, 2024

Настани

Туристичко-гастрономската изложба на ФТБЛ

Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип ја има честа да ве покани на 15. традиционална, јубилејна и меѓународна „Туристичко-гастрономска изложба на алтернативни форми за

Настани

Повик за учество на туристичко-планинарски настан „Дојди на Кожуф, запознај го регионот со ФТБЛ”

Факултетот за туризам и бизнис логистика со седиште во Гевгелија при Универзитетот „Гоце Делчев”  – Штип, во соработка со Планинарско-спортскиот клуб „Двете уши”, организираат туристичко-планинарски настан „Дојди на Кожуф, запознај