Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред

Распоред за непарен семестар за учебната 2017-2018 г.

Распоред за „Спорт и рекреација“
Од 12.10.2017 г., во Штип започнува реализацијата на наставата по предметот Спорт и рекреација. Студентите треба да бидат во спортска опрема и да носат чисти патики. Присуството е задолжително за сите редовни студенти во прва година. Во Штип наставата ќе се реализира во Спортската сала „Јордан Мијалков“.

Повеќе информации за другите активности во салата можете да најдете на следниов линк: СПОРТСКА САЛА „ЈОРДАН МИЈАЛКОВ“ - ШТИП

РАСПОРЕДОТ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА НАСТАВАТА Е ВМЕТНАТ ВО ГРУПИТЕ ОД Е-РАСПОРЕД.