Search
|     contact@ugd.edu.mk

декември 28, 2023

Вести

Науката донесе правда – проф. д-р Тодор Арсов од УГД дел од историски процес за ослободување на жена осудена за чедоморство

Професорот Тодор Арсов од Факултетот за медицински науки на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип е еден од научниците генетичари, кои успеаја дваесет години подоцна да докажат дека жена обвинета за