Search
|     contact@ugd.edu.mk

декември 29, 2023

Соопштенија за докторски студии

СООПШТЕНИЕ

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов:  „Валидација на компјутеризирани системи од категорија 4 и 5 според Добрата автоматизирна производна практика“„Validation of computerized systems category 4 and 5

Вести

(Видео) Проф. д-р Мираковски: Иднината на Универзитетот е во новите, млади кадри

Во традиционалното предновогодишно интервју за универзитетските медиуми, ректорот на УГД, проф. д-р Дејан Мираковски, истакна дека развојот на УГД се должи на човечкиот потенцијал и тој мора да се засилува.