Search
|     contact@ugd.edu.mk

јануари 31, 2024

Вести

(Видео) УГД преку соработка со бизнисот ќе формира Научноистражувачки центар за циркуларна и зелена економија

Во рамките на соработката меѓу Универзитетот „Гоце Делчев“ и Стопанската комора на Македонија, денес беше промовиран проектот „Циркуларна и зелена економија“. Станува збор за проект кој ги спојува науката и