Search
|     contact@ugd.edu.mk

март 21, 2024

Вести

(Видео) Конференција: Културното наследство помеѓу туризмот и идентитетот

Голем број професори, студенти и експерти од областа на туризмот и културното наследство денес се собраа на заедничката Kонференција насловена „Културното наследство помеѓу туризмот и идентитетот“.