Search
|     contact@ugd.edu.mk

мај 10, 2024

Вести

Одборот за акредитација во високото образование одржа работна седница на УГД

Одборот за акредитација на високото образование денес одржа работна средба и седница на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Претходно работна средба се одржа со раководството на УГД, каде што се

Настани

Младите гласаат: Интерактивна симулација на Европските парламентарни избори 2024 во Штип

Во понеделник, 13 мај 2024 година, на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип ќе се одржи иновативен настан посветен на Денот на Европа и значењето на Европскиот парламент