Search
|     contact@ugd.edu.mk

мај 14, 2024

Вести

Студенти од УГД минатите 2 години завршија серијал на практикантска работа и обуки за бизнис

Неколку студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“, како дел од програмата World University Service од Германија, завршија серијал на обуки, тренинзи, практикантска работа за започнување на бизнис во периодот на транзиција

Вести

„Симулација на Европските парламентарни избори“ на Правен факултет по повод Денот на Европа

„Симулација на Европски парламентарни избори 2024“ беше настанот кој Правниот факултет на УГД, во соработка со Europe house Strumica, го организираше по повод Денот на Европа. Ова беше иновативен настан,