Search
|     contact@ugd.edu.mk

мај 31, 2024

Вести

Нотирани потребите и интересите на локалните радија во пресрет на подготовката на модулите од E-learning

Професори од Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, дел од конзорциумот на Newaves, на состанок со претставници на локалните радија од Македонија разговараа за потребите на медиските професионалци од дополнителна наобразба