Search
|     contact@ugd.edu.mk

јуни 4, 2024

Вести

Потпишан Меморандум за соработка на УГД и Фондацијата „Викимедија МКД“

Универзитетот „Гоце Делчев“ и Фондацијата „Викимедија МКД“ потпишаа Меморандум за соработка, кој треба да биде во насока на публикување на отворени, проверени содржини на Википедија, како и промовирање на отворен