Search
|     contact@ugd.edu.mk

јуни 10, 2024

Настани

„Звукот на идните генерации“ – студенти од Музичката академија со настап со Македонска филхармонија

Концерт под наслов „Звукот на идните генерации“ на кој настапуваат студентите од Музичката академија при Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип ќе се одржи во Македонска филхармонија на 13 јуни (четврток)