Search
|     contact@ugd.edu.mk

јуни 25, 2024

Економија и бизнис

Извори на бизнис идеи кои претприемачите мора да ги знаат (вклучени примери)

Краток извадок: Како и каде претприемачите доаѓаат до успешни бизнис идеи? Погледнете ги основните извори на бизнис идеи проследени со автентични примери од успешни македонски претприемачи.

Вести

Проект „Newaves“ – презентација и иницирање на соработка помеѓу „УГД ФМ“ и „УКЛО ФМ“

Во рамките на проектот „Newaves”, претставници на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип беа во посета на Студентското радио „УКЛО ФМ“ на Универзитетот „Свети Климент Охридски“ во Битола.