Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 •   

Распоред

Распоред за непарен семестар за учебната 2019-20 г.

 • Спорт и рекреација во Штип

  РАСПОРЕД СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР, 2019/2020 ГОДИНА (.pdf)

  • Реализацијата на наставата ќе започне од 24.10.2019 година согласно дадениот распоред по групи.  Истата ќе се реализира во спортската сала „Јордан Мијалков“. За реализација на наставата, студентите треба да бидат во спортска опрема и задолжително да носат чисти патики.
  • Дополнително, покрај дадените термини, во договор со одговорниот наставник за секоја група ќе се организираат две активности во природа (пешачења). Терминот за реализација на активностите ќе биде договорен со секоја група одделно. 
  • Слободните термини за студентите може да ги користат сите редовни и вонредни студенти на УГД на сите години на студии, како и вработени на УГД, со претходна најава кај одговорните лица за спорт и рекреација директно во спортската сала.

  За сите дополнителни прашања и информации, студентите може да се обратат кај одговорните наставници по Спорт и рекреација на следниве  е – маил адреси:

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  ljupcеОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 • Спорт и рекреација во Скопје

  Се известуваат студентите од прва година на ФТБЛ (сите студиски групи) дека со наставата по спорт и рекреација во Скопје ќе се започне на 29.10.2019 година во 11.00 ч. Зборно место за сите студенти е Паркот кај авиончето. Студентите треба да бидат во спортска опрема.

 • Спорт и рекреација во Струмица

  Се известуваат студентите од прва година на Eкономски факултет, Земјоделски факултет, Филолошки факултет, Машински факултет – Струмица дека наставата по предметот Спорт и рекреација ќе започне на 07.11.2019 година (четврток) во 15.00 часот пред спортската сала Парк.

  Првата активност ќе биде пешачење и активности во природа. Студентите потребно е да бидат во спортска опрема и со себе да носат вода и резервна опрема. Дополнително на самата активност ќе биде дефиниран рапсоредот по групи за сите факултети.

  Присуството на настава е заддолжително за сите редовни студенти во прва година на наведените факултети. Наставата ќе ја реализира дипл. проф. по физичка култура м- р Виктор Баџуков.

  За сите дополнителни прашања поврзани со реализацијата на предметот, студентите може да се обратат кај одговорниот наставник или да пишат на е – маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Универзитетски спортски и културен центар

  Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип