Search
|     contact@ugd.edu.mk

Инфо сесија

По повод отворениот Конкурс за Еразмус+ мобилности за студии и пракса, Одделението за меѓународна соработка организира информативна сесија за можностите кои ги нуди оваа програма.
Споделете

Почитувани студенти,

По повод отворениот Конкурс за Еразмус+ мобилности за студии и пракса, Одделението за меѓународна соработка организира информативна сесија за можностите кои ги нуди оваа програма.

Сесијата е закажана за 4 март (понеделник) со почеток во 11 часот.

Ве очекуваме!

Со почит,

Одделение за меѓународна соработка

Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип