Search
|     contact@ugd.edu.mk

јануари 29, 2024

Настани

Проекција на филмот „Конференцијата во Ванзе“ по повод 81 година од Депортацијата на Евреите од Македонија

Во рамките на одбележувањето на 81 година од депортацијата на Евреите од Македонија, во вторник (30 јануари) во Штип ќе биде одржана проекција на филмот „Конференцијата во Ванзе“.

УГД Блог

Проф. д-р Александра Милева нов потпретседател на EURASIP BForSec TAC

Проф. д-р Александра Милева, редовен професор на Факултет за информатика при Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип, е едногласно избрана за нов потпретседател на EURASIP Комитетот за техничката област по биометрика, форензика