Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Факултетот за информатика при УГД – Штип во саботата, 23 февруари 2018 година, беше домаќин на овој прв натпревар од ваков вид кај нас, за кој ја има и лиценцата за организирање...
Во рамките на одбележувањето на патрониот празник, традиционално ќе се доделуваат дипломи на дипломираните студенти на сите три циклуси на студирање.
Студентите на Факултетот за медицински науки при УГД кои имаа можност да реализираат Еразмус плус размена денес во Кампус 2 на УГД ги споделија своите искуства со останатите колеги и со јавноста...
Министерот без ресор во Владата на Република Северна Македонија задолжен за домашните инвестиции денес беше во посета на Универзитетот „Гоце Делчев“
Завршна конференција на „Еразмус плус“ проектот - „Креирање на идното образование во туризмот“ се одржа во хотелот „Силекс“ во Охрид...
Се повикуваат сите студенти на УГД да сe пријават за учество на натпреварите од универзитетските спортски лиги на УГД. Ќе се организираат натпревари во следниве категории...
Четириесетина студенти од универзитети од повеќе европски држави во наредниот период ќе престојуваат на Универзитетот „Гоце Делчев“ преку програмата „Еразмус плус“...
Ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев и Ифа Елерајд, директор на Фондацијата „Фридрих Еберт“ во Скопје...
Шефот на Mисијата на ОБСЕ во Македонија, Клеменс Која...
Клубот на оратори заедно со Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ распишуваат повик за 9. Ораторска вечер...
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за Еразмус+ мобилности за академската 2019/2020 година, почнувајќи од зимски семестар и тоа...
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Hide Main content block