Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Универзитетот „Гоце Делчев“ преку одделението за меѓународна соработка го организираше Еразмус денот 2019.
Универзитетот Гоце Делчев преку одделот за радио и ТВ изработи еден нов вид на магазин за сите студенти и средношколци.
Универзитетот „Гоце Делчев“ преку свечен академски час им посака добредојде на близу 1500 нови студенти кои во наредната студиска година ќе бидат дел ...
Конкурсот е отворен од 16 септември 2019 до 10 октомври 2019 година.
Најновите трендови во туризмот и бизнис логистиката се во центарот на вниманието на Втората меѓународна научна конференција „Предизвиците во туризмот ...
Од понеделник (26 август) Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип започнува со реализирање на уписите на нови студенти во студиската 2019/2020 година...
И оваа година продолжува веќе традиционалната поддршка што Универзитетот им ја дава на студентите и на научниците на Универзитетот „Гоце Делчев“...
Hide Main content block